Slovakia – Suomi Otteluennakko & Vedonlyönti

Suomi vs Slovakia Jääkiekon MM 2019 vetovihjeet

Hieman tulee tämän illan peliin vihjeet myöhässä erinäisten kiireiden ja otteluanalyysien siivittämänä. Tästä syystä jätetään hieman lyhyemmäksi myös tällä kertaa.

Suomi voitti eilen köykäisesti pelanneen Kanadan 3-1. Ottelu oli muuten hyvin sellainen, kuin etukäteen Voitolla.com tiimissä arveltiinkin – toivottavasti rahaa tuli vihjeillä tehtyä, vaikkei maalien lukumäärä osunutkaan vihjeissä.

Tänään vastassa Leijonilla on kotijoukkue Slovakia, joka niinikään eilen otti voiton USA:sta 4-1.

Ennakko

Suomi on laitettu otteluun suosikiksi vedonvälittäjien toimesta. Eilinen Kanada matsi oli toki ok esitys, mutta pelejä ajatellen ei Suomen voitto Slovakiasta ole lainkaan niin selkeä, kuin mitä kertoimet antaisi ymmärtää vaikkapa Nordicbetillä tai Betssonilla.

  • Slovakia 3.2
  • Tasapeli 4.35
  • Suomi 2.00

Näistä on hieman haastavaa kuitenkaan varsinaisia ylikertoimia löytää, niinkuin Suomen ensimmäisessä ottelussa. Suomen etu ei missään nimessä kuitenkaan ole näinkään selvä ja jos jotain välttämättä tähän haluaisi pelata, olisi tasuri todennäköisesti molempien voitettua ensimmäiset pelinsä järkevin merkki.

Lisäpeleinä voisi myös kokeilla yli 6.5 maalia varsinaisella peliajalla kertoimella 4.85.

Peleistä huolimatta, aina liputetaan Suomen voiton puolesta!

Norja – Tsekki

Suomen peliä mielenkiintoisempi vetokohde on Norjan ja Tsekin välinen kamppailu. Molemmat päättivät eilen ensimmäiset matsinsa 5-2 tuloksiin, Norjan hävitessä Venäjälle ja Tsekin voittaessa Ruotsin.

Norjan peli oli kuitenkin ajoittain todella hyvää ja tämän vuoden Venäjän joukkuetta (jota allekirjoittanut veikkaa muuten mestariksi 2019) vastaan 5-2 tulos ei ole häpeä.

Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet 2017, jolloin mittelö päättyi Tsekin voittoon – Norja on viimeksi kaatanut Tsekin 2010 mm kisoissa, joten hetki on vierähtänyt.

Siitäkin huolimatta 10.5 kerroin jatkuvasti kansallisesti kehittyvälle Norjan joukkueelle on mielestämme selkeä ylikerroin ja tänään huudetaankin Norjaa isosti.

Pelit

Palautteessa pyydettiin panostusten erittelyjä, joten seuraavassa tulee illan pelit ja panossuhteet. Emme anna sen tarkempia panosmääriä, sillä jokainen lyö vetoa pelikassaansa ja tyyliinsä sopivalla tavalla. Ilmoitamme panokset prosentteina pelien kokonaispanostukseen, eli jos aiot panostaa 100€ ja prosenttiosuus olisi 40%, tarkoittaisi se 40€ panostusta.

  • Slovakia – Suomi: 15% – tasapeli, kerroin 4.35
  • Slovakia – Suomi: 15% – yli 6.5 maalia normaalilla peliajalla, kerroin 4.85
  • Norja – Tsekki, 50% – Norjan voitto, kerroin 10.5
  • Norja – Tsekki, 20% – Alle 4.5 maalia, kerroin 2.7

Onnea vedonlyöntiin!