Jack Hammer 2 Netent Peliautomaatti

Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 villi symboli

Jack Hammer 2 on jatko-osa suositulle saman nimiselle pelille. NetEnt on pistänyt parastaan toisen osankohdalla, koska peli tavoitti suuren määrän faneja. Pelissä on hurja määrä voittavia linjoja, joten jännitystä on taatusti edelleen luvassa!

Tarinan puolesta tämä kolikkopeli pyörii hyvin samanlaisissa tunnelmissa, kuin edeltäjänsä: Ilkeä Don Crabby on kaapannut kaupungin kauneimman lounge laulajan, ja sankarin tulee hakea neito takaisin pianonsa päälle viihdyttämään savuisen peliluolan asiakkaita.

Voitolla.com kutsuu mukaan pelastamaan neitoa ja nauttimaan jännittävästä sarjakuvamaisesta tunnelmasta!

Panostaminen

Panostaminen Jack Hammer 2 pelissä toimii kuten edeltäjässäkin: Ensin valitaan kolikon arvo ja sitten määritetään, montako kolikkoa panostetaan per kierros. Jatko-osassa on mahdollisuus valita kolikon arvo 0.01 – 2 euron väliltä. Kierrokselle asetettava panos valitaan 1 – 10 kolikon väliltä, eli suurin mahdollinen panoskierroksella on 20 euroa.

Pelissä on mahdollista valita Max Bet – napin kautta suurin mahdollinen panos vaivattomasti. Jos haluat pelata monta kierrosta automaattisesti, valitse AutoPlay ominaisuus ja haluttu määrä kierroksia.

Bonukset

Valitettavasti Jack Hammer 2 ei tarjoa erillistä bonuspeliä tai muita vastaavia bonuskierroksia. Ilmaiskierroksia peli tarjoaa sekä mahdollisuuden lukita voittavia rullia.

Ilmaiskierrokset ja jättipotti

Ilmaiskierrokset JackHammer 2 pelissä ansaitaan osumalla 5 tai useampaan Free Spins – symboliin.Riippuen siitä kuinka monta symbolia saat, on pelaajalle luvassa 10, 13, 16, tai20 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten ajan kaikki voitot tuplataan, paitsi jos pelaaja voittaa lisää ilmaiskierroksia.

Lue aiheesta  Uusia pelejä BGO kasinolla

Lisäksi tarjollaon Sticky Wins – ominaisuus, joka lukitsee voittavat symbolit ruudulle paremman voittoprosentin saavuttamiseksi. Niin pitkään, kun voittoja osuu, niin rullat pysyvät lukittuna. Kun mitään ei voiteta, tilitetään saavutetut voitot pelaajalle japelit jatkuvat normaalisti.

Jättipotti voittopelissä on 500 kolikkoa, joka jää valitettavasti todella kauas muiden suosittujen NetEnt pelien jackpot voitoista. Peli onneksi kompensoi puuttuvia voittojamuuten avokätisellä maksutaulukolla.

Jack Hammer 2 tarjoaa suuria voittoja, vaikkei niitä jättipoteiksi voikaan kutsua

Tietoa pelistä

Voittolinjoja: 50               Kolikon arvo: 0.01 – 2     Rullia: 5

RTP: 97.1%                        Jackpot: 500                      Kolikkoa per linja: 1 – 10