Korjaa huippubonus talteen jo tänään!

1200 euroa ja jopa 200 pyöräytystä tarjolla

Mikäli et ole vielä avannut pelitiliä, niin nyt se todella kannattaa. On yhä mahdollista saada napattua huipputarjous, jossa voi yhteensä saada kunnon summan rahaa bonuksina ja ilmaisia pyöräytyksiä. Ensimmäiset 20 ilmaista pyöräytystä saat, vaikka et edes tekisi talletusta.

Ensimmäiseen talletukseen saa jopa 200 prosenttia bonusta, eli alkuperäinen talletus siis kolminkertaistetaan. Kun olet tehnyt ensimmäisen talletuksen, niin pelkästään kirjautumalla palveluun seuraavan 9 peräkkäisen päivän aikana voit ansaita 180 ilmaista pyöräytystä. Toiseen ja kolmanteen talletukseen saa 50 prosenttia bonusta ja neljänteen ja viidenteen 25 prosenttia. Eli yhteensä bonusrahaa tarjolla maksimissaan jopa 1200 euroa.

Tarjolla on liittymistarjouksen lisäksi viikoittaisia bonuksia ja erilaisia kampanjoita, joista voi saada rahanarvoisia etuja. Joskus pelihahmon avulla kerätyt saavutukset tai ansaitut palkinnot aktivoivat myös bonuksen ja joskus pelkkä kirjautuminen palveluun saattaa antaa 10 ilmaispyöräytystä. Kannattaa siis ehdottomasti tilata uutiskirje sähköpostiinsa, jotta pysyy ajantasalla parhaista tarjouksista ja eduista.

Myös peliuutuuksia on tarjolla

Pelipaikka on lisännyt livepelien tarjontaa ja nyt kasinolta löytyy kaikki suosituimmat pöytäpelit myös liveversiona. Eli nyt voit nauttia erilaisista pokereista ja ruleteista ja samalla jutustella muiden pelaajien tai jakajan kanssa, jos satut puheliaalle päälle.

Uusia slotteja

Fire Joker Play n Go:lta on tavallinen slotti, jossa on kolme kelaa ja kolme kerrosta. Voittolinjoja on viisi ja kaikki voittavat kuviot luetaan vasemmalta oikealle. Pelissä on myös wild-symboleita, jotka korvaavat minkä tahansa kuvion. Lisäetuna pelissä mielenkiintoinen kerroinjärjestelmä. Eli jos kaikissa keloissa on sama symboli, niin silloin onnenpyörän näköinen laite pyörähtää liikkeelle ja parhaimillaan voi saada voittonsa jopa 10-kertaisena.

Lue aiheesta  Top 5 NetEnt pelit, joissa paras palautusprosentti

Quickspinin Spinions Beach Party taas edustaa uuden sukupolven videoslotteja, jossa on viisi kelaa ja kolme kerrosta. Siinä voi panostaa yhteensä kahdellekymmenelle viidelle linjalle ja suurin mahdollinen panostus yhdelle linjalle on 4 euroa, joten parhaimillaan voi 100 euroa sijoittaa yhteen pyöräytykseen. Pelissä voi myös tienata ilmaisia pyöräytyksiä ja siitä löytyy myös muita bonuksia. Eli mikäli kunnon avajaisbonus ja uudet slotit kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin.