oasis feat

Oasis pokeri

Oasis on pokeri peli jossa voi vaihtaa yhden kortin lisämaksusta. Pelissä on todella pieni talonetu ( 1,04%) joten jos vain mahdollista niin se on yksi parhaista bonusten kierrätyspeleistä. Oasis pokeri on myös viihdyttävä peli koska siinä on mahdollisuus isoihinkin voittoihin, jos vain kortit osuvat kohdalleen. Kuningasvärisuora kun esimerkiksi 10 euron alkupanoksella maksaisi 2000 euroa voittoa.

Oasis pokerin perussäännöt

Pelaaja asettaa alkupanoksen, sanotaan vaikka 10 euroa, jonka jälkeen sekä hänelle että vastustajalle jaetaaan 5 kortin pokeri käsi. Omat korttisi näet ja jakajan korteista yksi on auki. Tämän jälkeen tulee päättää haluaako peliä jatkaa, vaihtaa kortin vai luovuttaako jolloin häviää alkupanoksensa. Jatkaessaan pelaajan tulee panostaa 2 kertaa alkupanoksen summa, eli tässä esimerkissä 20 euroa lisää nostaen panoksen kokonaisarvon näin 30 euroon. Jos haluat vaihtaa kortin joudut siitä maksamaan alkupanoksen verran, 10 euroa siis.

Oasis Poker

Pelaajan jatkaessa peliä eteen tulee korttien näyttö ja jaon lopputulos joka on joku seuraavasta kolmesta vaihtoehdosta

 1. Pelaaja voittaa käden ja jakajalla on vähintään A,K,x,x,x arvoinen käsi jolloin jakaja pelaa. Tällöin pelaaja voittaa alkupanoksensa sekä lisäpanoksen kertaa oman kätensä arvo. Maksutaulukko eri käsille löytyy listan jälkeen.
 2. Jakajalla on huonompi kuin A,K,x,x,x käsi jolloin hän ei pelaa. Tällöin pelaaja voittaa alkupanoksensa verran riippumatta kuinka arvokas hänen oma kätensä on.
 3. Jakajan käsi on vahvempi jolloin pelaaja häviää koko panoksensa.
Lue aiheesta  Ruletti Bonus

Pelaajan käden vahvuus siis määrittää kuinka paljon hän voittaa jos jakajalla on vähintään tuo aiemmin mainittu A,K käsi. Taulukko voitoille on seuraavanlainen

 • Kuningasvärisuora      100 kertaa lisäpanos
 • Värisuora                       50 kertaa lisäpanos
 • Neloset                           20 kertaa lisäpanos
 • Täyskäsi                           7 kertaa lisäpanos
 • Väri                                   4 kertaa lisäpanos
 • Suora                                4 kertaa lisäpanos
 • Kolmoset                         3 kertaa lisäpanos
 • Kaksi paria                      2 kertaa lisäpanos
 • Heikommat kädet          1 kertaa lisäpanos

Oasis pokerin strategia

Peliä on suhteellisen helppo pelata liki maksimaalisella palautuksella. Toisin kuin videopokerissa pelaajan tulee todella harvoin vaihtaa korttia koska sen hinta on kova. Voidaankin sanoa että on ainoastaa kolme tilannetta joissa kortin vaihtaminen on viisasta.

 1. 4 korttia valmiina joko värisuoraan tai kuningasvärisuoraan JOS ei kädessä ole jo valmista suoraa tai väriä.
 2. 4 korttia valmiina väriin jos kädessä ei ole valmista paria.
 3. 4 korttia valmiina suoraan (3,4,5,6 mutta ei 3,5,6,7) jos kädessä ei ole valmista paria.
Lue aiheesta  BlackJack

Tämän jälkeen strategia on varsin simppeli. Pelaa aina kun kädessäsi on vähintään A,K,J,8,3. Tällä taktiikalla pääset 0,1% päähän maksimaalisesta strategiasta.