Suomi – Iso-Britannia pelivihjeet Jääkiekon MM 2019

Suomi vs Iso-Britannia Vedonlyöntivihjeet MM 2019

Kiekko putoaa jäähän tänä iltana 17.05.2019 21:15, kun Suomi kohtaa Jääkiekon MM kisojen alkulohkossa Iso-Britannian.

Iso-Britannia ei ole hetkeen MM-kisoissa kisaillut, mutta ehkä hieman yllättävät tilastot ovat, että Suomi ei ole koskaan voittanut Iso-Britanniaa ja Iso-Britannia voitti edellisen kohtaamisen Suomen kanssa lukemin 7-5 .

Tämä tosin tapahtui 57 vuotta sitten, joten voimasuhteet saattavat olla tänä iltana erilaiset.

Vedonlyöntivihjeet Suomi – Isobritannia

Suomen voitto taitaa olla päivän selvä asia ja kerroin Suomen voitolle on tasaisesti 1, joten peleihin on haettava jotain muuta jännää.

Iso-Britannia on onnistunut näissä kisoissa neljästi, 3 maalia saivat aikaiseksi USA:ta vastaan sekä yhden maalin avausottelussaan lohkoa johtavaa Saksaa vastaan. Kanadaa ja Tanskaa vastaan tuli murskalukemat 0-8 ja 0-9.

Suomi on pelannut hyvää viisikkopeliä ja Kaapo Kakko on hoitanut tähden roolin. Vähämaalisia otteluita, joista Suomi on voittanut 3 ja hävinnyt jatkoajalla kerran maalieron ollessa 12-7.

Lopputulosta on suhteellisen haastava ennakoida. Suomi on “herrasmiesmäinen” joukkue, eli kun homma on selvä, ei missään tapauksessa enään pelata täysillä tehoilla, vaikkakin nuoremman sukupolven edustajat saattavat haluta tehdä pisteitä ja antaa näyttöjä tähän otteluun liittymättömistä syistä.

Pelit

Tänään lyödään Kaapo Kakon hattutempusta Unibet casinolla kertoimella 7.5 sekä Suomen voitolla tasoituksella -5.5 kertoimen ollessa 1.5.

  • Kaapo Kakko yli 3 maalia: Kerroin 7.5 – Panos 40%
  • Suomi voittaa tasoituksella -5.5 : Kerroin 1.5 – Panos 60%
Lue aiheesta  Vedonlyöntibonukset